vvs

VVS

Nordjysk VVS Sæby Aps

God service og høj kvalitet. Det kendetegner os.
Vi løser en lang række forskellige opgaver – altid til din tilfredshed. Fra utætte vandrør til stoppede kloakker. Fra service på varmeanlæg til modernisering af badeværelser. 
Tag os med på råd fra starte når du skal energioptimere. Vores erfaring og faglige stolthed sikrer, at vi altid finder den optimale løsning til dit behov.
Vi sætter en stor ære i, at arbejdet altid afleveres til rette tid, til aftalte pris og med kvaliteten i top.Nordjysk VVS Sæby Aps
Skovalleen 19
9300 Sæby
Tlf. 9846 2511
tom@nordjyskvvs.dk
www.nordjyskvvs.dk
 

Oscar Petersen & Søn A/S

Velkommen hos Oscar Petersen & Søn - eller OP&S. Vi er et VVS-firma med cirka 40 ansatte, der udfører energirådgivning, VVS-, blik- og smedearbejde i Frederikshavn, Østvendsyssel og resten af Nordjylland.
Oscar Petersen & Søn har eget smedeværksted og en fast stab af montører. Vores medarbejdere er veluddannede og altid up to date med den nyeste teknologi i branchen – også i forbindelse med energioptimering af din bolig.
Vi klarer store og små opgaver for private og deltager gerne i store byggeprojekter for virksomheder, boligforeninger og offentlige myndigheder.Oscar Petersen & Søn A/S
H.C Ørstedsvej 16
9900 Frederikshavn
Tlf: 96 20 20 10 / Fax: 96 20 20 15